Plaćanje

Predračun

U toku naručivanja, nakon poslednjeg koraka, dobićete na vašu e-mail adresu, potvrdu naloga, detalje porudžbine i detalje kako da izvršite uplatu. Ovaj email se smatra elektronskim oblikom predračuna. Možete ga snimiti na svoj računar ili odštampati.

Puštanje materijala u rad
Ako izaberete vrstu plaćanja uplatnicom, materijal će biti pušten u obradu (uključujući i verifikaciju poslatih fajlova), tek nakon što smo dobili potvrdu da su sredstva uplaćena na naš račun. Nakon uplate, slanje uplatnice faksom ili e-mail nije potrebno.
Ako izaberete plaćanje pouzećem, materijal ulazi u obradu (verifikacija fajlova i štampanje), odmah po prijemu Vaših fajlova. Ovaj način plaćanja preporučujemo ako je štampanje hitno.

Plaćanje uplatnicom
Ukoliko plaćate vašu porudžbinu uplatnicom, uplatu izvršte na račun 170-30023860000-44. Poziv na broj je broj Vaše porudžbine. Proverite email koji ste dobili pri poručivanju, u njemu se nalazi ovaj broj.
Iz razloga što je neko vreme potrebno banci da obradi podatke, uobičajeno oko 1-2 radna dana, ne preporučujemo ovaj izbor plaćanja u slučajevima u kojima se traži hitnost u isporuci.

Izdavanje fakture/računa
Fakturu/račun izdajemo u elektronskom obliku nakon izvršenog plaćanja.

Ako ste izabrali opciju plaćanja uplatnicom, kada uplata bude izvršena a sredstva potvrdjena na našem računu, naš operater će odmah potvrditi uplatu u našoj dokumentaciji a materijal će biti pušten u dalju obradu i štampu. Vama će stići emailom obaveštenje da je uplata potvrdjena, faktura će biti izdata u elektronskom obliku. Možete joj svakog momenta pristupiti preko našeg sajta. Prijavite se na sajt i u okviru vašeg naloga, otvorite karticu Fakture. Klikom na broj fakture, možete je snimiti na vaš računar ili odštampati. Faktura sadrži sve podatke o porudžbini i privatnom licu ili firmi koja je izvršila poručivanje.

Ako ste izabrali opciju plaćanja pouzećem, kurirska služba jednom dnevno dostavlja informacije o uplatama Voiprinting doo. Nakon potvrde o plaćanju od strane kurira, naš operater će vam poslati email o potvrdi plaćanja. Faktura se tad izdaje u elektronskom obliku i možete joj pristupiti bilo kada preko vašeg nalog na našem sajtu: Vaš nalog / Fakture.


Privatno lice / Pravno lice i izdavanje računa
Ako ste registrovani na našem sajtu kao privatno lice, uplatu može izvršiti uplatnicom ili pouzećem, pri čemu je ime uplatioca vaše lično ime. Sve porudžbine privatnog korisnika nije kasnije moguće platiti u ime nekog pravnog lica. U ovom slučaju, anulirajte vašu porudžbinu, ponovo se registrujte na sajtu kao pravno lice (sa tačnim nazivom, adresom, Matičnim brojem i PIB-om firme) i napravite porudžbinu kao pravno lice. Uneti podaci se kasnije koriste pri izradi fakture.
Korisnik, registrovan na sajtu kao pravno lice, može uplatu izvršiti preko računa, pouzećem ili uplatnicom.
Faktura se izdaje nakon izvršenog plaćanja. Automatski je poslata korisniku na njegovu email adresu, pri verifikaciji plaćanja.
Predračun šaljemo u elektronskoj formi email-om, svakom korisniku pri potvrdjivanju porudžbine. On sadrži sve podatke o porudžbini, cenama, načinu plaćanja i korisniku.

Plaćanje Pouzećem

Plaćanje pouzećem se vrši prilikom dostave materijala, direktno kuriru Express City-ja u kešu. Omogućeno je za sve porudžbine do 12.000din i troškovi ove usluge su 650din.

Podaci za plaćanje:
Voiprinting D.O.O.
Rade Končara 1
21 131 Petrovaradin
tel: 021/310.10.70
PIB: 108899641
Matični broj: 21089885
Tekući račun: 170-30023860000-44 UniCredit BankFasterPrint.rs pruža usluge online kupovine i štampe a na teritoriji Srbije u okviru Voiprinting D.O.O.